VIAȚĂ ȘI OAMENI

Dragostea nu-i puşcărie!

Comments (5)
 1. dragostea nu e inchisoare! adevarul e ca nu poti nici sa faci totul doar alaturi de cealalta persoana, nu o poti sufoca cu intrebari prostesti le numesc eu, mai trebuie sa iei si decizii de una singura ca doar de asta ai un creier.. sa-l folosesti nu? frumos articol . Bravo! desi chiar imi pare rau daca exista sau cunoaste-ti o persoana asa.. imi pare rau pentru ea.. ar trebui sa fie putin mai independenta, nu neaparat sa faca de capul ei totul, dar la unele lucruri chiar nu e nevoie de intrebari sau de dat telefoane

 2. ghelbere elena says:

  In fiecare din noi exista simtul acesta al posesie, exista si un pic de gelozie. Dupa mine este bine, dar nu trebuie sa se transforme intr-o obsesie, intr-o boala.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Femeile respectau legamantul religios “casatoriti pana ce moartea ne va desparti” ,suportau orice,faceau orice numai sa -si tina sotul acasa.Situatia , uneori, era crunta, femeile erau batute, umilite ,uneori chiar omorate . Femeia insa, a indraznit sa se ridice ,sa-si apere demnitatea si sa devina independenta,puternica. Barbatul si femeia sunt egali in fata legii ,au drepturi egale si nu trebuie sa suporte nici-o umilinta.Avem o singura viata si trebuie s-o traim asa cum se cuvine,cum ne-o organizam, fara umilinte.

 4. Bogzoiu Daniela says:

  Câteodată devenim dependente de bărbatul de langa noi,nu material ci emotional, eu cred ca putem trata aceasta dependenta avand incredere in noi.

 5. dumitrescu elena raluca says:

  gelozia nu trebuie sa se transforme in altceva mai grav,cred ca oricine are putina gelozie dar nu sa te transforme

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …