DEZVOLTARE PERSONALĂ

Îndrăzneste să fii fericit!

Previous ArticleSupă cremă de urzici
Comments (7)
 1. Goleanu Anisoara says:

  Ca sa fii fericit, trebuie sa fii optimist.Si, ca sa fii optimist ,trebuie sa ai undeva o stabilitate ,materiala sau spirituala, ceva pe care sa te poti baza:un parinte, un prieten, o casa, o meserie,bani,sanatate,o tara ,un loc al tau pe pamant.Imposibil sa nu avem macar una din toate,macar o speranta!Eu sunt fericita si cand ma trezezc dimineata si vad lumina soarelui,sunt fericita si cand ploua,si cand creste iarba…Sa ne bucuram de lucrurile marunte ,care dau farmec vietii!

 2. Ficea Adina says:

  Cum e posibil să fii fericit în ziua de azi? Sunt atât de multe probleme, atât de multe necazuri, atât de multe semne de întrebare!

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Fericirea inseamna iubire, daruire, lacrimi si durere. Dar merita fiecare clipa, mai ales daca ai persoana potrivita langa tine.
  Fericirea trebuie mai intai sa o gasesti jn tine si apoi lucrurile vin altfel.
  Este foarte greu in ziua de azi, asa este. Se spune, in popor, ca banii nu aduc fericirea dar o intretin; sunt de acord cu asta, dar pana la un punct.
  Trebuie sa luptam ca sa fim fericiti, trebuie sa avem curaj.

 4. ghelbere elena says:

  Intr-adevar fericirea o gasesti de cele mai multe ori in lucruri marunte. Cum sa nu fii fericit cand vezi primii fulgi de nea, cand asculti rasetul zlobiu al unui copilas, cand vezi primavara primul ghiocel? Depinde de noi sa ne construim fericirea.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Traim dar, viata nu are sens daca nu cunoastem fericirea.Muncim, suferim ,tragem din greu dar, dupa toate acestea ,trebuie sa rasara si soarele, sa fim si putin fericiti.Altfel, viata nu are sens!

 6. Goleanu Anisoara says:

  Daca nu imparti fericirea cu cineva,aceea nu e fericire! Eu sunt fericita cand ofer un dar cuiva (poate mai fericita decat cel care il primeste!), cand realizez ceva util pentru mine sau pentru altii,cand mi se recunoaste o idee buna, o fapta buna,poate marunta,dar de efect.Totul se raporteaza la cei din jur,nu poti fi fericit singur,intre patru pereti.

 7. Bogzoiu Daniela says:

  Fericirea vine din lucruri marunte,eu asa cred. Stiti cand ma simt cea mai fericita din lume? Dupa o zi plina, stres, job, mancare, cresa, trafic, ne bagam in pat si copilul meu adoarme in bratele mele. Ma uit la el, la noi trei, suntem împreună, sanatosi si mi se umple sufletul de fericire. Uit de toate problemele cand imi zâmbeste si ma strange in brate.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …