DEZVOLTARE PERSONALĂ

Malala, Anna şi-un creion!

malala, ana si-un creion
Comments (8)
  1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    un articol foarte trist

  2. Aghinitei Maria says:

    ESTE F. TRIST SA CONSTATI CA IN MILEMIU 3 MAI SUNT ASTFEL DE SPECIMENE, CARE NU AU EDUCATIE SUFLET SI NU MERITA TITLUL DE ‘OAMENI”. MALA A DAT DOVADA DE UN CURAJ IESIT DIN COMUN SI DE ACEEA A PRIMIT PREMIUL NOBEL PT. PACE

  3. Agache Lucica says:

    Dupa mine este un articol foarte trist.Pacat de aceasta superba fiinta care a luptat spunand numai adevarul,fiind pandita din umbra de acest trist eveniment,de persoane care s-au speriat de adevar.
    Curajul,demnitatea ei si puterea de a spune lucrurilor pe nume sunt steaguri pentru cine vrea sa mearga mai departe.
    Prin curajul de care a dat dovada Malala a fost rasplatita cu Premiul Nobel pentru Pace.

  4. Aghinitei Maria says:

    Este atat de trist ca si acum acesti talibani nu s-au civilizat si au tras intrun suflet nevinovat ,inarmat doar cu un creion si o hartie. Ma bucur ca au fost condamnati ( pentru prima data ). O admir pe aceasta fata atat de curajoasa, si ma bucur ca primit premiul Nobel pentru pace. Sper sa citesc cat mai curand ( pooate chiar pe pagina dumneavoastra ), ca si in tarile arabe ,unele din Asia sau Africa, au inceput sa se educe si sa aprecieze femeia la justa lor valoare. !

  5. Goleanu Anisoara says:

    Si Malala si Anna sunt doua luptatore pentru pace,pentru evitarea conflictelor armate ,care se termina de fiecare data cu pierderi imense de vieti.Au luptat pentru pace,pentru intelegere pasnica intre oameni si s-a incercat reducerea lor la tacere. Cu Anna chiar au reusit,Malala merge mai departe.

  6. Lupu Nicoleta says:

    m-a intristat ce am citit

  7. kamy kamytza says:

    A purtat-o din valea îndepărtată unde trăise tocmai în Statele Unite, la New York. Nu avea nici şaisprezece ani cînd a devenit un simbol al protestului paşnic şi cea mai tînără favorită la Premiul Nobel pentru Pace.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …