SĂNĂTATE

Mamografia – cea mai puternică armă în lupta împotriva cancerului mamar

Comments (5)
 1. Lupu Anca Gabriela says:

  Din nefericire, noi nu suntem invatate sa ne facem un control mai amanuntit fara sa avem dureri, doar cand nu mai putem de dureri ajungem la doctor, in ultima faza din pacate..

 2. suzana suzy says:

  O femeie trebuie sa solicite un consult de specialitate in urma caruia se va putea pune un diagnostic cert nu trebuie sa lasam indiferenta sa ne domine .

 3. suzana suzy says:

  Mamografia este considerata un sistem de avertizare timpurie, iar varsta potrivita pentru primul examen este de 40 de ani .

 4. (puiu)barbalata mirela says:

  Sunt sute astfel de cazuri ca cel din articol. Cunosc si eu unul. Din fericire persoana isi revine incet incet. Stiti ce este mai grav? Ca isi facea anual mamografia dar nu iesea nimic dar ea tot durei avea. Chipurile nu se vedea nimic…..a da s a vazut cand tumoarea era deja mai mare.
  Da este important sa avem grija de noi dar ce te faci cu incompetenta celor din jurul nostru? Ce te faci cand nu ai bani? Cred ca este bine sa recunoastem ca asta este realitatea noastra.

 5. ghelbere elena says:

  Sunt multe cazuri de acest fel. Mie mi-a murit doua colege de munca de cancer la san. Nu trebuie sa ne temem de o mamografie sau de o ecgrafie la san. Personal si mie mi s-a descoperit niste chisturi la san dar in urma punctie totul a fost OK.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …