DEZVOLTARE PERSONALĂ

Ne vom întoarce!

Comments (10)
 1. cipoesu ciprian says:

  adevarat….copii nostri nu simt ca au bunici…..cu ce am gresit????

 2. Corina says:

  Ne-au lăsat sa plecam pt. a fi evitate conflictele sociale. In general, au plecat cei mai harnici si calificati…altfel ne veneau idei si nu mai puteau ei sa fure liniștiti. Cum se explica ca Romania e codașa la atragerea fondurilor europene?! Cum sa fie atrasi acei bani când atâta intelectualitate (care ar fi fost capabilă sa înțeleagă ce vrea Europa) e in bejenie?!

  1. adriana.caranfil says:

   Nu doar ca v-au lasat sa plecati, dar v-au impins s-o faceti! Clasa politica nu are sa aiba nici un cosmar din pricina tragediilor generate de plecarea romanilor de langa copiii lor pentru o bucata de paine mai buna, sau pur si simplu pentru o bucata de paine. Noi, va asteptam sa va intoarceti, cu puterea voastra de munca si cu idei de proseritate.

   1. alina says:

    Problema este ca romanii nu sunt deschisi la idei noi, noi cei plecati suntem vazuti ca cei care si-au parasit “caminul” , dar am plecat pentru o viata mai buna si pentru o educatie a copiilor nostri mai buna. Eu de cate ori vin in Romani m-a intorc cu un gust amar, romani mergem inapoi nu inainte, nu mai vorbesc de civilizatie si bun simt! Trebuie sa ne schimbam mentalitatea, democratia nu inseamna nesimtire, asa cum a fost inteleasa la noi.

  2. Maris says:

   Scumpa Corina, fata draga, nu fi trista! NU te-a lasat nimeni sa pleci, pentru simplu motiv ca nu ai cerut permisunea cuiva. Ai avut alegeri de facut, ti s-a parut ca aceasta e cea mai buna si iata-te acolo, in toata hatnicia ta! In toata splendoarea profesionalismului tau. Noi, astia de aici, de am ramas, putorile si nepriceputii tarii, te admiram si mai stergem din cand in cand praful de pe plaiul asta al nostru, ca sa fie mandru si frumos cand te vei intoarce acasa. Pentru ca, nu-i asa, candva te vei intoarce!

 3. ioan says:

  Si?,ne vom intoarece doar o mica parte,majoritatea au gasit aici o noua viata,un alt mod de a trai,multi sant deja in casatorii mixte,multi cer cetatenia,etc.,cine se intoarce?,doar cei care au ales aceasta cale sa iasa dintr-un impas-financiar-desigur,odata realizat acest off se vor intoarce,problema este ca realizarea off-ului poate dura niste ani buni,ani in care ti se schimba total mentalitatea,intoarcerea pentru cei mai multi devine un calvar,ti-ai pierdut prietenii,cunostintele si te trezesti intr-o societate care a-ti provoaca repulsie si ai da tot sa te reintorci in Spania,nu vorbesc de cei plecati din zone mai putin favorizate din Romania care odata ajunsi aici,nu mai schimba macazul,asa ca cine sa tragi de guler?pe primar,prefect,presedinte?,o sa le spui ca banii trimisi au sustinut economia,i-ti vor raspunde ca tu ai lucrat pentru tine si familia ta si nu pentru stat,ceea ce este adevarat,nimeni nu a dat cu biciul sa plecam,noi am vrut,nu avem dreptul sa cerem cuiva socoteala,pentru ca romanii din Spania,patrioti pana in maduva oaselor s-au prezentat la urne intr-o proportie covarsitoare,mai putin de 10000,din o statistica care spune ca santem peste un milion,se naste o intrebare pertinenta?,daca nu ai votat de la cine astepti explicatii?probabil de la Liviu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 4. spuma says:

  PACAT CA TREBUIE SA SE MUNCEASCA PESTE HOTARE IN URMA FAMIILE SE DESPART COPII SI BUNICII PLING TOATA LUMEA SUFERA DE FAPT

 5. Goleanu Anisoara says:

  Daca problema aceasta va fi luata in serios, romanii se vor intoarce acasa!Departe de tara, de familie, romanii au trait iadul dar ,au strans ban peste ban si si-au facut case, si-au crescut copiii,si-au intretinut familiile.La alegeri, ne-au dat o lectie trista si au aratat ca sunt o forta.Conducerea tarii trebuie sa faca ceva pentru ei,e tineretul nostru,este segmentul de populatie apt de munca, cel care ar echilibra bugetul tarii,situatia precara a pensiilor si multe altele.Cu locuri de munca suficiente, Romania va prospera si datorita acestor oameni, acestor romani.

 6. marcu says:

  la ce sa mai ma intorc?

 7. Msnu says:

  De putori au plecat multi, stati unde sunteti

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …