TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Tineri talentați la Elite Art Gallery, București – vezi lansarea evenimentului

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=t857JP3vi5g” splash=”https://aquiahora.ro/wp-content/uploads/2016/03/expozitia-identitati.jpg”]

Eveniment de tradiție organizat de Fundația Principesa Margareta a Românie, expoziția “Identități” este primul eveniment de prezentare a tinerilor talentați în arte vizuale, care au fost recent selectați ca bursieri în cadrul programului Tinere Talente, ediția 2016.

Aceștia vor fi beneficiarii unor burse individuale de până la 2.000 de euro pentru dezvoltarea propriului talent, pe perioada unui an calendaristic.

Bursierii expun lucrări din domeniile pictură, grafică, sculptură sau design vestimentar în cadrul unei expoziții de debut, pentru a transmite publicului mesajul lor artistic.

Expoziția este deschisă publicului larg, în cadrul Elite Art Gallery din Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, București până pe data de 3 martie 2016.

Programul Tinere Talente susține și promovează copiii talentați din familii modeste, care nu își pot dezvolta potențialul din cauza lipsurilor materiale.

Filmul de la lansare este realizat de Mihai Gheorghe de la Film Experience.

Vizualizări total 98, Vizualizări azi 1
Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …