LIFESTYLE

Trezirea la realitate – Rabbit Hole

Comments (5)
 1. suzana suzy says:

  Becca încearcă să-şi redefinească existenţa într-un peisaj suprarealist dominat de familii şi prieteni plini de intenţii bune. Experienţele cu ei o vor împinge să caute alinare într-o misterioasă relaţie cu un tânăr creator de benzi desenate, Jason, şi el cu problemele lui

 2. Goleanu Anisoara says:

  Un film despre viata, asa cum este ea, cu bune si cu rele.Cand o tragedie te macina sufleteste,cauti sa supravietuiesti cu disperare.

 3. roman ovidia says:

  Becca şi Howie Corbett sunt doi soţi a căror viaţă perfectă e dată peste cap când fiul lor Danny moare într-un accident. Becca încearcă să-şi redefinească existenţa într-un peisaj suprarealist dominat de familii şi prieteni plini de intenţii bune. Experienţele cu ei o vor împinge să caute alinare într-o misterioasă relaţie cu un tânăr creator de benzi desenate, Jason, şi el cu problemele lui. Obsesia lui Becca pentru Jason o îndepărtează de la amintirile cu Danny, în timp ce Howie se afundă în trecut, căutând vindecare la persoane în stare să-i ofere ceea ce Becca nu poate.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Un film de suflet, despre puterea de a ierta.Cand iti pierzi copilul e greu sa te trezesti la realitate,dar si mai greu sa il ierti pe ucigasul fiului tau,Mama disperata are si un sentiment de compasiune pentru ucigas, si el aproape un copil, dezorientat si marcat profund de greseala sa.Un film cu un puternic impact emotional.

 5. spuma says:

  O dramă care urmăreşte evoluţia a doi părinţi ce şi-au pierdut băieţelul în vârstă de doi ani într-un accident de maşină.O poveste simpla, realista, sensibila si plina de tristete.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …