VIAȚĂ ȘI OAMENI

Uite-o babă!

Comments (4)
 1. Jul says:

  De ce sa ne rusinam de acest adevar ? Copiii sunt singurii care nu stiu sa minta si nu stiu sa foloseasca cuvintele pentru a masca un adevar atunci cand se exprima asa cum noi adulti stim. Era mai putin rusinos daca ar fi spus “uite o femeie batrana?” Peste un an poate asa o sa se exprime! Nu va mai suparati pe copii pentru ce spun, sunt mici multe lucrurinu stiu ei exprima doar ce simt cu vocabularul pe care il au dezvoltat in functie de varsta si de educatia de acasa.
  Si apoi, nu va mai fie rusine fe varsta pe care o aveti!

  1. Mihai says:

   Se numeste educatie Jul, o sa vezi ca un copil caruia i se ofera o parte din cei 7 ani de acasa nu ar striga asa ceva. Pe pariu!

 2. Bucur ionela says:

  Nu are cum să aibe cei 7 ani,când copilul avea 4,:))) logic,

 3. Barbalata Mirela says:

  Copilul nu are nici o vina. De unde sa stie copilul de respect la 4 ani. Exprimarea in sine este urata insa cel mai rau lucru este ca a spus-o in gura mare. Cati dintre noi nu ne-am exprimat in sinea noastra la fel???? Dar nu recunoastem sau ne gasim scuze.
  Nu justific atitudinea copilului dar nu ai ce cere la acea varsta.
  Mama insa a “dat-o -n bara”. Si acum ma intreb de ce nu are cei 7 ani de acasa????

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …