VIAȚĂ ȘI OAMENI

Viața e o telenovelă. Tu în ce gen de film joci?

Comments (3)
 1. ghelbere elena says:

  In numele credintei se intampla si lucruri dar si lucruri rele. Cele rele au loc din cauza fanatismului. Poate sa stea cineva oricate zile, luni, ani sa-si explice de ce intr-o tara are loc un rabzoi, de ce se lupta si se omoara doi oameni care pana mai ieri erau vecini, prieteni si nu am sa inteleg.

 2. (puiu) barbalata mirela says:

  Prefer IUBIREA indiferent daca joc intr-o telenovela sau film. Aleg acest rol cu tot ceea ce implica: DUMNEZEU, VIATA, FAMILIE etc. Din pacate, in numele iubirii – prost inteleasa – s-au dus si se mai duc razboaie, au loc crime, ranim, jignim.
  Ce este mai trist este faptul ca, in utimii ani, se ia in “ras” numele lui DUMNEZEU. In numele lui multi duc razboaie, au loc crime, atrocitati (cum sunt atacurile teroriste din ultimele 2 luni), dar tot in numele lui Dumnezeu, judecam, criticam, aratam cu degetul 9cei care spun cu glas tare ca sunt credinciosi si arata cu degetul spre ceilalti).
  DUMNEZEU INSEAMNA IUBIRE, IERTARE, TOLERANTA, BUCURIE – PENTRU TOATA LUMEA: CREDINCIOSI SAU NECREDINCIOSI, ORTODOCSI SAU CATALOCI SAU DE ALTE RELIGII.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Traim intre bine si rau, intre dezamagiri si sperante, intre ura si iubire,intre rai si iad.Asta-i viata! La sfarsit, facem bilantul,noi sau “cel de sus” si vedem care-i verdictul.Nu trebuie sa ne fie teama, fiecare am procedat cum am crezut noi ca e bine,am mai gresit dar, a gresi e omeneste!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …