5 alimente și 3 suplimente care te ajută să slăbești și să ai energie

Banner Film Experience

alimente-care-te-ajuta-sa-slabesti”Sunt mereu întrebată dacă există alimente sau suplimente care te ajută să pierzi câteva kilograme, acele kilograme de care nu reușești nicidecum să scapi – ne mărturisește doctor în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu.

Frumusețea este că există!

Aceste alimente te vor face să pierzi apa din țesuturi și-ți vor accelera rata metabolismului, dar cel mai important este că te faci să te simți plin de energie de-a lungul întregii zile. Integrează-le în alimentația ta într-un mod natural și vei vedea rezultatele, respectând condiția de a fi consumate pe termen lung. ”

Iată care sunt acestea:

Quinoa arde grăsimea de pe abdomen

„Quinoa este preferata top-modelelor din lumea întreagă când vor să dea repede niște kilograme jos, dar fără să se înfometeze. Acest bob vedetă conține carbohidrați complecși și multe fibre, stimulează metabolismul și arde grăsimea, în mod special cea de pe abdomen. Dacă vrei să afli mai multe despre cauza acesteia, citește articolul De ce se depune grăsimea pe fund, șolduri, abdomen, publicat pe site-ul AQUI AHORA aici .”

Năsturelul subțiază

”Năsturelul subțiază pentru că alungă apa din țesuturi fiind un agent de curățare puternic care îmbunătățește digestia. Calitățile sale diuretice îl fac obligatoriu în curele de detoxifiere de primăvară, iar iodul, carotenul și potasiu, dar și vitaminele B1 , B2 , B6 și E  pe care le conține, sunt esențiale în sănătate. Pentru calitățile sale medicinale este foarte prețuit în gastronomia europeană, rețetele care includ năsturelul fiind în meniul obligatoriu al restaurantelor de 5 stele!”- punctează interlocutoarea noastră.

Sparanghelul elimină lichidele stagnante din corp

„Cu adevărat sparanghelul este o legumă vedetă. Și care te face și pe tine să te simți ca una! Complexul B, precum și vitaminele A, C și E se găsesc aici din belșug. Are o cantitate semnificativă de zinc și potasiu, acesta din urmă util la eliminarea fluidelor stagnante din corp. Eficient în inflamații, artrită și reumatism, sparanghelul a fost considerată încă din cele mai vechi timpuri planta regilor.”

Citește totul despre sparanghel aici. 

Usturoiul mustește de antioxidanți

„Dacă vrei să scapi de strigoi, dar și de kilogramele în plus, folosește usturoiul. Fiecare cățel de usturoi mustește de antioxidanți! În plus ucide virușii și bacteriile dăunătoare, dacă e consumat regulat.”

Prepară-l corect și află de ce nu este indicat să pui sare atunci când faci mujdei, din articolul publicat pe site-ul de lifestyle AQUI AHORA aici.

Ceaiul verde calmează stomacul balonat

”Bineînțeles, ceaiul verde. Doar știi că este unul dintre cele mai sănătoase băuturi de pe planetă și că este bine să-l consumi în fiecare zi. Ceaiul verde calmează stomacul balonat, accelerează metabolismul și arde grăsimile. Unde mai pui că te ajută și să te concentrezi?”

Larvalabina controlează foamea

”Larvalbina este un supliment benefic în tulburările de nutriție și controlează senzația de foame, protejând ficatul de acumulările hepato-toxice. Este extrem de util în dietele de slăbire deoarece o favorizează, concomitent cu furnizarea de energie și vitalitate.”

Larvalabina este un supliment alimentar medaliat internațional, și poate fi comandat online de la HOFIGAL .  

cumpara-acum1-1

L-carnitina, eficientă în curele de slăbire rapidă

”L-carnitina este un supliment alimentar produs de HOFIGAL, indicat în curele de slăbire rapidă în care nu vrei să pierzi energie. Prin componentele sale ajută chiar și sportivii care depun un efort intens prilejuit de competiții, dar servește și celor care sunt solicitați din punct de vedere psihofizic: examene, activitate intelectuală susținută și de lungă durată, deplasări lungi etc.”

Poate fi comandat online de aici  la prețul de 20.90 lei.

cumpara-acum1-1

O dietă din care nu lipsesc alimentele și suplimentele alimentare recomandate mai sus amplifică metabolismul, te va ține departe de nevoia imperioasă de a mânca dulciuri sau covrigi și te va ajuta nu doar să slăbești, ci să ai și multă energie!

Interviu realizat de Adriana Caranfil

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − thirteen =