Cancerul, cea mai urgentă problemă de sănătate publică! Novalis Tx, revoluționar în tratarea cancerului avansat

Banner Film Experience

tratament-cancer-neolifeMedicii și pacienții aflați în căutarea celor mai bune soluții pentru tratamentul cancerului în stadii avansate vor fi interesați și fericiți să afle despre performanțele  noii tehnologii Novalis Tx.

Instalată pe acceleratorul liniar True Beam, această tehnologie permite tratamente de radiochirurgie stereotactică de mare precizie, chiar și formațiunile tumorale maligne și benigne intracraniene sub 0,5 mm putând fi tratate, uneori și într-o singură ședință de tratament!

Radiochirurgia și radioterapia în tratamentul cancerului sunt minim invazive

Datorăm această știre importantă știre Centrului Medical Neolife care a organizat la Ambasada SUA din București un work-shop excepțional prin tematică, dar și prin dimensiunea personalităților prezente, printre care s-au aflat: ambasadorul Hans Klemm, consilierul pe probleme medicale al președintelui României – dr. Diana Loreta Păun, managerul general al Neolife – dr. Claudiu Tronciu, Daniel Lemeni – deputy general manager Varinak Europe, vicepreședintele BRAINLAB Carsten Sommerfeldt, profesorul Ufuk Abacioglu, oncologi români și de renume internațional, radioterapeuți, directori de spitale, jurnaliști.

Vorbitorii au atras atenția asupra faptului că la nivel mondial – și România nu face excepție – cancerul a devenit cea mai urgentă problemă de sănătate publică, radioterapia și radiochirurgia fiind două metode minim invazive care nu afectează majotrue-beam-neolifer calitatea vieții pacientului.

De remarcat este faptul că Neolife oferă deja tratament de chirurgie stereotactică prin intermediul acceleratorului liniar True Beam, cel mai avansat echipament medical din lume și singurul din sud-estul Europei, încă din anul 2014.

Trebuie spus că s-au obținut rezultate bune în cazuri de tumori cerebrale, glioame de trunchi cerebral, meduloblastoame, meduloepitelioame, PNET, nefroblastom, limfom Hodgkin  la copiii cu vârste cuprinse între 3-15 ani, și mulți dintre pacienții adulți printre care cei cu cancer de plămâni, sân, prostată, regiune spinală au fost beneficiarii direcți ai acestui tratament, mult mai bine tolerat decât chimioterapia.

Prin ce este excepțională tehnologia Novalis Tx?

În primul rând, tehnologia Novalis Tx este realizată de doi dintre cei mai mari producători de echipamente medicale din lume, și ne referim aici la BRAINLAB care a impactat prin soluțiile oferite tot ceea ce înseamnă tratamentul radioterapic,  și Varian Medical Systems, lider mondial în producerea de echipamente medicale și software utilizat în tratamentul cu radiații al cancerului și altor afecțiuni.

În România, Varinak este distribuitorul oficial al tehnologiei Varian, asigurând și partea de service a acestei tehnologii.

În al doilea rând, platforma Novlis Tx încorporează două sisteme imagistice complementare care întrebuințate împreună îmbunătățesc precizia tratamentului și permit doctorilor să trateze strict zona afectată!

Leziunea se află în bătaia razei de acțiune a aparatului pe întreaga durată a tratamentului, deoarece sistemul folosit generează imagini în timp real și o fină ajustare a platformei robotizate.

Somitățile lumii medicale de pretutindeni afirmă că este cea mai plină de acuratețe tehnologie.  

Centrul Medical Neolife  este membră a prestigiosului grup internațional BOZLU din Turcia, care activează în domeniul sănătății și al produselor tehnologice. 

Neolife este centru de excelență regional în diagnosticare și tratamentul general și cel oncologic, iar pacienții beneficiază de know-how-ul unei echipe multidisciplinare mixte româno-turcești.

Mai multe detalii despre centrul medical care a găzduit acest important work-shop poți afla din articolul Neolife, prevenție, diagnostic, tratament și recuperare sub un singur acoperiș, publicat pe site-ul de lifestyle AQUI AHORA aici.

Urmărește aici un film despre revoluționara tehnologie Novalis Tx.

programeaza-te-acum-neolife

Articol scris de Adriana Caranfil

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 11 =