Combate colesterolul ridicat cu omega 3 și 6 vegetal!

Banner Film Experience

Colesterolul crescut cu toate consecințele dramatice  pe care le aduce, a devenit realitatea tristă a modului în care ne trăim viețile: pe fugă, sub presiune și stres, hrănindu-ne prost, cu alimente devalorizate vitaminic și enzimatic  .

Infarctul și accidentul vascular cerebral sunt două dintre cele mai comune consecințe ale unui colesterol excesiv și două dintre principalele cauze ale mortalității globale.

Datorită cercetărilor de specialitate și a comunicărilor frecvente pe această temă, astăzi nu mai este un secret pentru omul relativ informat că  acizii grași omega 3 și 6 reprezintă două elemente vitale în păstrarea unei bune sănătăți fizice, psihice, imunitare.

’’Orice persoană cu un nivel crescut de colesterol ar trebui să treacă imediat la un plan de schimbare a stilului de viață, în care să combine dieta cu suplimentele alimentare ce conțin un raport optim, bine calculat, între omega 3 și 6 – ne spune inginer Ștefan Manea – și să nu se repeadă să ia statine care sunt considerate foarte eficiente în scăderea colesterolului, dar au neajunsul multor efecte secundare perverse și adverse’’, spune interlocutorul nostru.

Dacă vorbim de dietă – continuă aceasta – pentru un bun aport de omega 3 și 6 ar trebui să consumăm: somon, macrou, sardine, ulei din semințe de in, ulei din semințe de rapiță, soia, spanac, fasole , fetică, ulei de soia, semințe și ulei de dovleac, nuca și uleiul de nucă, etc.
În fapt noi românii mâncăm mai puțin pește decât cer nevoile biochimice ale corpului nostru și în mod tradițional nu consumăm acele uleiuri cu adevărat bogate în cei doi acizi grași esențiali. De pe vremea bunicilor noștri uleiul de nucă a devenit o raritate, iar prețul acestuia, mai ales dacă este ecologic este absolut descurajant. De aceea pentru o bună sănătate a întregii noastre ființe, minte și trup, este absolut necesar să ne ajutăm cu suplimente alimentare adecvate.’’

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, aduce la rândul său lămuriri în această privință:

’’Divizia noastră de cercetare a oferit pieței românești unul dintre cele mai cumpărate produse de la HOFIGAL  și mă refer aici la produsul care se numește chiar Omega 3 & Omega 6 vegetal. Acesta conține
trei uleiuri excepționale și anume: uleiul din seminţe de in, cel din seminţe de cânepă și cel din seminţe de negrilică.

Ce am reușit prin această combinație de forță?  Să obținem un produs 100% natural și vegetal, creat de o asemenea manieră încât să completeze deficiențele atât la adulți cât și la copii.  Acesta menţine sănătatea creierului nu contează vârsta pacientului și asigură îmbunătăţirea funcţiilor cognitive, mărind coeficientul de inteligenţă.

De asemenea contribuie la îmbunătăţirea funcţiei vizuale, dar motivul pentru care care doresc să-l aduc cu acest prilej în atenția tuturor este acela că reușește să ne țină departe de complicațiile cardiovasculare, fiind benefic în ateroscleroză, dislipidemie și hipertensiune arterială.  În diabetul zaharat îmbunătăţeşte utilizarea insulinei în ţesuturile organismului.

Mai vreau să menționez – încheie Daniela Raiciu – că acest supliment alimentar contribuie la buna funcţionare a sistemului imun, inclusiv la persoane sub tratament oncologic. Iată o sumă a câtorva dintre probleme de sănătate în care omega 3 și 6 sunt de neprețuit.’’

Mai trebuie adăugat că pentru obținerea efectelor vizate, administrarea acestui supliment se face timp de 60 zile, în câte 3 cure pe an.

Adulţilor li se recomandă între 2-4 capsule de 2-3 ori pe zi, iar copiilor peste 7 ani câte 4 capsule pe zi,  după mesele principale.

Află adevărul despre colesterol în general și despre colesterolul din ou din articolul Colesterolul, o minciună cât planeta! Vezi ce se ascunde în spatele acestui mit, aflat pe site-ul Aqui Ahora, aici.

 Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. (puiu) barbalata mirela says:

    Am auzit si cunosc beneficiile uleiurilor din seminte de in si canepa, dar….negrilica??? Asta e ceva nou pentru mine.

  2. Goleanu Anisoara says:

    E bine ca prezentati produsele Hofigal ,din ce sunt alcatuite, ce efecte au,in ce boli sunt eficiente,cum se folosesc. Avem nevoie de produse naturale,din plante fiindca cele de sinteza au multe efecte secundare care creaza probleme nedorite.Citim articolele si putem alege. Cand e vorba de colesterol marit mult, nu e de glumit. Nu neglijam sfatul medicului ,chiar trebuie sa tinem seama de ceea ce ne recomanda si, ma bucur ca, din ce in ce mai mult, medicii recomanda produse din plante, ceaiuri, tincturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =