Nu te epila cu ceară fierbinte dacă ai vase sparte!

Banner Film Experience

Vinișoarevene-spartele subțiri de pe picioare, care apar ca o rețea vizibilă, nedureroasă, sunt mult mai frecvente la femei, cauza apariției fiind hormonală.

Nu te epila cu ceară fierbinte dacă prezinți deja o rețea de vase sparte, pentru că vei accentua această problemă– avertizează medicul flebolog Abu Baker, de la Hiperclinica de Varice Tulkarem. Și nici nu face masaj anticelulitic foarte intens, subliniază acesta, pentru că venele se vor sparge masiv, iar problemele nu vor întârzia să apară! Statul peste picior peste picior afectează circulația venoasă așa cum am mai argumentat deja, iar tocurile mai mari de 5 centimetri, purtate timp îndelungat adaugă și ele noi probleme! Folosirea frecventă a saunei, băile fierbinți, luatul în greutate sunt alți factori favorizanți pe care e bine să-i eliminăm, completează acesta.

Doctorul Abu Baker, autor al mai multor invenții recunoscute internațional, arată că genetica joacă un rol important în apariția problemelor circulației venoase, și că acestea se manifestă încă din tinerețe. În mod special femeile le neglijează, iar sarcinile multiple pot accentua această predispoziție:

Dacă la început venele sparte apar izolat, mai mult în exteriorul gambelor și a coapselor, lăsate netratate formează adevărate rețele, extrem de inestetice, și capătă culori de la roz până la mov.

Femeile, care ar trebui să aibă mare grija de ele însele, se lasă întotdeauna la urmă! 

Vin la noi după 5, 10, 15 ani de suferință, cu probleme dintre cele mai neplăcute. Zilnic consult zeci de pacienți cu ulcer varicos, care au ajuns în acest stadiu prin auto-ignorare.

De ce să te neglijezi atâta timp? Luată din pripă, orice afecțiune poate fi tratată cu costuri mult mai reduse de timp, bani și suferință, pledează interlocutorul nostru.

Adresează-te medicului specialist înainte ca venele sparte să devină o rețea inestetică. La Clinica de Flebologie Tulkarem, prima clinică privată din România, există metode moderne de tratare care permit eliminarea acestor rețele fără durere și fără efecte secundare. Procedura aplicată ține cont de diametrul vasului și adâncimea la care se află acesta, iar medicul specialist va decide ce metodă se adresează cel mai bine afecțiunilor tale.

Articol scris de Iuliana Zamfir

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. ghelbere elena says:

    Noi femeile nu avem niciodata timp pentru noi. Mereu apar alte probleme care trebuie rezolvate.

  2. (puiu)barbalata mirela says:

    Am incercat aceasta metoda de epilare acum multi ani si sincer “mi-am blestemat” zilele…cine m-o fi pus???. Asa nu…pentru mine…nu stiu pentru alte persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 11 =