Ștefan Manea, HOFIGAL: mănânc melci ca să țin durerile articulare departe!

Banner Film Experience

dureri-articulare-tratament-natural”Trăim într-un climat temperat continental și chiar dacă verile au devenit toride, totuși, în restul anului, avem diferențe mari de temperatură de la zi la noapte, vreme rece și ploioasă cu umezeală multă, ierni grele uneori.

Toate acestea au creat o predispoziție către reumatism și boli articulare pentru populația României, mai ales pentru categoria de vârstă 50 plus. Apar dureri de oase puternice și inflamații care aproape că duc la invaliditatea celor cu vârste mai înaintate, mai ales dacă s-au și neglijat” – explică inginer chimist, cercetător Ștefan Manea.

Chiar și acum am o viață profesională consistentă

”Medicina clasică recomandă antiinflamatoare și medicamente de sinteză care nu numai că au efecte secundare, dar de multe ori nu duc la liniștirea celui suferind. În plus, unele scad calitatea vieții și presupun un cost ridicat, pe care pensionarii îndeosebi nu și-l permit.

Multă lume mă întreabă cum fac eu să-mi mențin articulațiile sănătoase. Chiar dacă am aproape 8 decenii de viață, niciodată nu m-am văitat de dureri de genunchi, umeri, șold, oase și încă am o viață profesională consistentă.  

De tânăr m-am pregătit pentru vârsta senectuții, fiind conștient că odată cu trecerea anilor vine nu numai ”înțelepciunea”, ci și durerile de oase” – ne povestește zâmbind interlocutorul nostru, autor al nenumărate de brevete de invenții în medicina naturistă.  

Dieta mea cu melci

”Unul dintre secretele mele care de fapt n-a fost niciodată un secret pentru că l-am împărtășit oricui a vrut să-l afle și iată azi vi-l spun și dumneavostră, constă în dieta cu melci.

Da, ați auzit bine!

Să știți că melcii conțin un grup de proteine cu înaltă valoare biologică, o bogăție de acizi grași polisaturați, săruri minerale și fier dar și niște aminoacizi speciali, toate la un loc având capacitatea de refacere a cartilajelor și readucerea flexibilității în articulații.

Concret, mănânc 7-8 melci la o masă timp de două săptămâni, dar fac această cură de mai multe ori pe an. Chiar și când nu țin în mod expres această dietă, îi consum ori de câte ori am ocazia, de plăcere, pentru că sunt delicioși.  Vedeți dvs., melcii au existat în hrana noastră din cele mai vechi timpuri, încă de când omul era în peșteră.

Romanii, care aveau tratate de medicină avansate încă din antichitate  apreciau enorm carnea de melc și chiar se preocupau să obțină cât mai mulți, despre proprietățile lor terapeutice vorbind toți marii medici ai timpului respectiv.”

Condartroz plus stopează degradarea articulațiilor

”În România consumul cărnii de melc nu este ceva obișnuit, multă lume privind cu dezgust această carne, desi sunt restaurante în care este servit ca o delicatesă.

Celor care nu vor să consume melci dar doresc să scape în mod natural de durerile de articulații, ca și celor care vor să prevină degradarea acestora din timp, când durerile încă nu și-au făcut simțită prezența, le recomand încă unul din aliații mei, și mă refer la unul dintre cele mai apreciate produse aflate în portofoliul HOFIGAL: Condartroz plus.condartroz-plus-hofigal

Este un supliment alimentar care împiedică degradarea cartilajului, ameliorează și limitează durerile articulare fiind benefic în reumatism, inclusiv cel de natură artrozică, reduce inflamația în caz de traumatisme și protejează articulațiile și tendoanele.”

Unde se găsește Condartroz plus și care este modul de administrare

Mod de administrare: se iau câte 1- 3 comprimate acoperite pe zi, după mesele principale, în cure prelungite de 1-3 luni de 2-4 ori pe an.

Produsul se găsește în farmaciile HOFIGAL din toată țara, în farmaciile partenere, dar cel mai simplu poate fi comandat online, dând click aici.

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 5 =