Vinete şi dovlecei, o mâncare ce scade colesterolul

vinete-coapte
Comments (6)
  1. Barascu Violeta Ramona says:

    Foarte interesant reteta o sa o incerc si eu

  2. Zamfir Viorel says:

    Asa ceva am gatit eu ieri. Dupa atata carne de miel si alte mancaruri grele, dovleceii si vinetele astfel pregatite intr-o tigaie de teflon, fara ulei, sunt o minunatie. Eu le consum impreuna cu cartofi naturi si cu mujdei de ustutoi amestecat cu iaurt sau smantana. Si cu cartofi prajiti se acompaniaza excelent, dar acestia din urma au prea mult ulei. Nu sunt recomandati, dar sunt gustosi.

  3. Lupu Nicoleta says:

    Trebuie sa incerc si eu aceasta reteta. Familia mea iubeste vinetele si dovlecei, nu imi trecea prin gand sa fac o astfel de reteta, foarte simpla. Noi le gateam pane!

  4. Bogzoiu Daniela says:

    Recomand cu drag e ffffoarte gustos.

  5. ghelbere elena says:

    O mancare usor de facut si gustoasa. O fac de multe ori vara.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

TRAFIC.RO



aquiahora.ro Web analytics


AquiAhora – Ghidul tău online de lifestyle

Copyright © Aqui Ahora – viață sănătoasă, dezvoltare personală și turism.