VIAȚĂ ȘI OAMENI

Bătrânii noştri şi ai altora!

Comments (7)
 1. Ana Stirbu says:

  Austria are un sistem la fel de bine pus la punct.Noi romanii cred ca neam nascut pe o planeta pierduta!!!care nu apartine niciunei lumi!Am trait toata viata cu speranta pentru viitorul copiilor nostrii si pentru a avea batraneti linistite.Dar am pierdut pana si cea mai mica speranta!Copiii au facut scoli si masterate,terminate la zi cu brio,si nu au nici o perspectiva,nu au nici macar sperante,ca s-au pierdut in timp ce cerseau un loc de munca.Da cerseau un loc de munca,intr-o tara democrata,unde nu au dreptul sa viseze.

 2. doina says:

  Am lucrat in Germania, Doi ani jumate, am ingrijit parintii altora. Au fost asa multumiti de munca mea, incat m-au ajutat sa imi aduc copiii acolo, sora , chiar si nepotul. I-am salvat de la nervi, stres, si o viata de cosmar. Acum sunt multumiti. Fericiti. Destinsi. Dar mi-a ramas o mama acasa. O mama care are o pensie infima, cum sunt pensiile in Romania. Si ce facem noi……auslendarii din familia asta ? Ce fac copiii mei ? Pun bani , mana de la mana sa isi ajute bunica. Bunica care i-a crescut. Bunica care le-a tinut loc de mama, atunci cand mama era la lucru, Bunica care le-a modelat si le-a slefuit caracterul, ca sa faca fata unei vietii chiar si in Germania. Iar acum, bunicii ii e dor de fetele ei, dar mai ales de nepotii ei. Si spune mereu…….SUNT SINGURA, DAR FERICITA. FERICITA CAND AUD COPIII LA TELEFON, CAT LE E DE BINE…FERICITA CAND STIU CA AU O VIATA BUNA. Si bunica asteapta concediul nepotilor, sa ii mai stranga o data in brate. Ca nu mai are nici ea mult……SI NOI O IUBIM SI O RESPECTAM. SI VREM SA AIBE O VIATA CA BATRANII ………ALTORA !!!

 3. Ficea Adina says:

  Unii chiar ajung sa isi doreasca sa nu mai existe, numai sa nu mai sufere. Pacat! Statul ar trebui sa ii protejeze.

 4. Ficea Adina says:

  Pacat de ei, sunt multi batrani singuri si amarati care deabia isi duc traiul, nu reusesc sa isi cumpere medicamentele si se chinuiesc in fiecare zi.

 5. (puiu) barbalata mirela says:

  Trist, foarte trist. Dar din pacate realist. Nimeni nu s-a gandit ca se va ajunge aici. Pacat.

 6. ghelbere elena says:

  Este o vorba: Cine n-are un batran sa si-l cumpere. Aceasta vorba, acest proverb te face sa crezi ca batranii sunt respectati. Nu, nu este adevarat. Batranii nu sunt respectati nici de stat nici de tineri. Cand traverseaza o strada, pe zebra, merg incet ca nu pot altfel, se schimba culoarea semaforului si toti soferii incep sa claxoneze, sa vocifereze. Ei nu sunt constienti ca intr-o zi vor deveni batrani si atunci nici ei nu vor fi respectati si ajutati.

 7. Goleanu Anisoara says:

  Batranetea EXISTA ,din pacate! Dar, e prea pretioasa viata si am atatea lucruri de facut, incat nici n-o bag in seama!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …