SĂNĂTATE

Carnea la grătar e cancerigenă. Află cum o neutralizezi!

Comments (2)
  1. ghelbere elena says:

    Imi place gratarul si de cate ori pot fac cate un gratarel. ca sa marinez carnea cu bere trebuie sa iau o sticla in plus de care sa nu stie sotul pentru ca pune stapanire pe ea spunand ca berea este de baut nu de stricat pe carne.

  2. Maria M says:

    Desi aflu tocmai acum despre efectul berii negre asupra carnurilor la gratar, ma bucur enorm ca de acum incolo voi stii cum sa imi protejez organismul de compusii toxici impregnati in carnea atat de delicioasa si suculenta. Multumesc pentru pont.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …