TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

City break la Salonic – o metropolă cu nerv și farmec

Comments (15)
 1. Moldoveanu Anisoara says:

  Un articol foarte frumos, o sa-l recitesc inainte de a vizita Salonicul

 2. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Absolut minunata descrierea bucatariei grecesti, acolo unde simti cu adevarat gustul mancarii pe care ei il pastreaza cu sfintenie, fara sa-l europenizeze la fel ca noi.

 3. spuma says:

  imi place articolul pt calatori macar cu gindul

 4. Lamiita Durac says:

  Stiu ca e o destinatie frecventa de vacante si acum inteleg mult mai bine de ce .

 5. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un loc superb! mi-ar place sa am ocazia de a-l putea vizita.

 6. Tolea nicoleta says:

  Turnul Alb a fost ridicat pe Dealul Straja, la 59 de metri depărtare de zidurile cetăţii şi la 30 de metri mai sus faţă de acestea, fiind cel mai înalt punct de fortificare din oraş

 7. suzana suzy says:

  Salonicul este un oraş extem de animat, cu o personalitate bine conturată şi cu mult nerv . Cat despre gastronomie salata grecească cu castraveţi, roşii, brânză feta şi ulei de măsline presat la rece, este de găsit în absolut orice tavernă, la un preţ modest. Multumesc pentru articolul care ma informat in totalitate de farmecul acestui loc superb !

 8. suzana suzy says:

  Salonic este genul de oraş care îţi creează senzaţia că aici s-a condensat întreaga cultură a ţării, pornind de la specificul său multicultural inconfundabil, până la mâncarea delicioasă cu influenţe turceşti şi mediteraneene,sau la distracţia pâna în zori, ori la vestigiile trecutului.

 9. kamy kamytza says:

  Cel mai bun loc pentru a-ţi începe plimbarea prin Salonic este în zona citadelei, în aşa-numita Kastra.

 10. Agache Lucica says:

  Salonicul poate fi o alegere perfecta pentru un city-break in care sa ai cultura,istorie,distractie,prilej de meditatie religioasa si mancare excelenta.La greci spiritul lor este deschis placerilor,dansului,muzicii,toate acestea dandu-le sens vietii.Sunt locuri minunate de vizitat,cum ar fi Turnul Alb si Rotonda,Mormintele Regale.Biserica Sfantul Dimitrie ,sarbatorit si in Romania pe 26 Octombrie,face parte din Patrimoniul UNESCO din 1988.
  Gastronomia cu delicatesele ei le gasesti la orice taverna ,la preturi accesibile.Toate acestea aduc farmec locului facand o placere deosebita miilor de turisti dornici de o vacanta de vis.

 11. Goleanu Anisoara says:

  La Salonic nu-ti trebuie masina,mergi pe jos.Mergi la pas si vei fi uimit cate poti vedea intr-un singur loc:istorie, produse traditionale, locuri de distractie.Nici nu e prea departe de Romania si poti sa te incumeti sa vizitezi acest obiectiv fara regrete.Doar cu interes, curiozitate, placere.

 12. Aghinitei Maria says:

  Salonicul este o metropola cu mult farmec. Am aflat din articol ca aici trebuie sa vizitam : Turnul Alb, Rotuna, Morrmintel Regal(inscrise de UNESCU in Monumentele Mostenirii Universale) si Biserica Sfantul Dimitrie.
  Gastonomia mediteraneeana este fsanataosa si delicioasa.
  Meritya sa avem o vacanta aici!

 13. Agache Lucica says:

  In aceaste descriere se spune despre Salonic ca este o metropola cu nerv si farmec.Aici simti cu adevarat gustul mancarii grecesti si a bauturilor traditionale.Restaurante pescaresti in care gasesti calmari si pesti preparati in multe feluri,chiar sub forma unor supe cu multa branza foarte gustoasa si fructe de mare.
  Turistii raman incantati de tot ce le iese in cale.Chiar daca suvenirurile pe care le cumpara au preturi mari,raman fericiti cu gandul ca se vor mai intoarce oricand cu placere de a vizita acele locuri.

 14. Aghinitei Maria says:

  Ca sa vizitezi Salonic nu-ti trebuie masina, poti sa-l vizitez per pedis. Salonicul este o metropola cu mult farmec. Aici trebuie sa vizitam : Turnul Alb, Rotuna, Morrmintel Regal(inscrise de UNESCU in Monumentele Mostenirii Universale) si Biserica Sfantul Dimitrie.
  Gastonomia mediteraneeana este fsanataosa si delicioasa.
  Merita sa avem o vacanta aici!

 15. Rodica Granpier says:

  Salonic este genul de oraş care îţi creează senzaţia că aici s-a condensat întreaga cultură a ţării, pornind de la specificul său multicultural inconfundabil, până la mâncarea delicioasă cu influenţe turceşti şi mediteraneene,sau la distracţia pâna în zori, ori la vestigiile trecutului.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …