DEZVOLTARE PERSONALĂ

“ – Dar te iubesc!”

Comments (3)
  1. Goleanu Anisoara says:

    Vecinul iti este uneori mai aproape decat familia.Nu trebuie sa te certi pentru orice cu vecinii, nu se stie cand ai nevoie de ei.In blocul nostru,cand ne-am mutat, eram toti tineri, copiii aveau varste apropiate si eram ca o mare familie.Anii au trecut, unii nu mai sunt…, altii sunt plecati la tara, sau in alta tara si suntem tot mai putini ,dar tot uniti. Ne aducem aminte cu drag de anii cand ne adunam din intamplare intr-un apartament,aduceam ce aveam de mancare si de baut, fiecare ce avea si petreceam impreuna ca fratii.Am trecut si prin momente mai delicate si le-am trecut impreuna mai usor.Acum avem vecini noi, ne salutam,schimbam cateva vorbe ,dar legaturile se creaza mai greu.Sunt vremuri mai tulburi dar, tot vecinul iti este mai aproape la un necaz.Daca oferi din suflet , primesti in aceeasi moneda. Dincolo de ziduri,protectia sta in prietenie,in omenie!

  2. ghelbere elena says:

    Frumos si emotionant articol.

  3. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Frumos spus. Si eu am prins acele vremuri desi eram copil. Acum nu mai este la fel. De ce? Pentru ca banii te schimba. Indiferent daca ii ai sau nu.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …