VIAȚĂ ȘI OAMENI

Lipsa de chef la români!

Comments (5)
 1. asta este.adevarat. parerea mea e ca totul se trage din 1989 cand toti au fost obisnuiti sa li se dea pe tava tot! nu aveai servici, te trimitea la munca, iti dadea si o casa, de bine de rau aveai ce baga in gura. acum in afara de faptul ca nimeni nu-ti mai da nimic, poate de multe ori ti se mai si ia degeaba

 2. (puiu) barbalata mirela says:

  Da, e adevarat….noi romanii am fost ingenuncheati de-alungul timpului….dar, au trecut mai bine de 20 de ani si nimic nu se schimba, noi nu ne schimbam. De ce? pentru ca doare, pt ca trebuie sa facem un efort, pt ca nu ne pasa. dar ne pasa de altul/alta, sa le comentam deciziile, reactiile, comportamentul…pt ca este mult mai usor. Pt ca ne place sa gasim scuze si pretexte, cum ar fi: “si ce pot face eu”….
  Romanul nu are cfef sa faca ceva pentru a schimba ceva in bine dar daca i se da ceva gratis, cat de mic ar fi si neinsemnat…are cfel sa primeasca. Asta estee educatia primita din pacate.

 3. ghelbere elena says:

  Oho! Cati oameni fara chef sunt dar sunt tari in clanta.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Nu vor sa se implice,nu vor sa indrazneasca, nu vor nimic, pur si simplu, nu au chef!O lentoare adanca, in care din pacate, sunt implicati mai ales tinerii. Vor schimbare, dar nu ies la vot,vor de toate dar, nu schiteaza nici-un gest.Vor casa si masina ,repede, dar,cum sa le aiba daca stau pe loc?Asteptam de la tineret mai multa vigoare, mai multa indrazneala,ei sunt acei care vor schimba lumea! Ei, pentru ei si urmasii lor!

 5. Bogzoiu Daniela says:

  Cat adevăr in vorbele acestea! Toti stim sa criticăm, dar putini sunt cei ce inteleg ca schimbarea pleaca de la noi. Da, de la noi ăstia mici, mici si multi. Cum sa se schimbe guvernarea daca nu mergem la vot, cum sa avem bani daca nu mergem la munca, cum sa fie curat cand ne aruncăm gunoiul pe jos, cum sa se schimbe ceva daca nu ne exprimăm opinia???

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …