TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Roma – probabil cel mai frumos oraș al lumii – vezi galerie foto

Roma - Fontana di Trevi
Comments (12)
 1. Lupu Anca Gabriela says:

  Cat e de frumoasa Roma , sper sa ajung si eu sa o vizitez.

 2. Ana Prisacaru says:

  Cred ca nu exista nicio persoana care sa nu-si doreasca sa viziteze Roma. Foarte frumoasa prezentarea si fotografiile.

 3. suzana suzy says:

  Roma e un muzeu in aer liber. Nici dupa o saptamana de mers prin oras, de dimineata pana seara nu cred ca as reusi sa vizitez la tot ce visez si m-am documentat despre oras !

 4. Lupu Nicoleta says:

  Foarte frumoasa Roma ,daca e sa o ajung sa o vizitez in balerini m-as incalta sa pot cizita toate frumusetile ei.

 5. Agache Lucica says:

  Roma este capitala cosmopolita a Italiei,orasul total,este capitala lumii-Pragul apostolilor,Orasul etern,Orasul celor 7 coline,dar si orasul celor 900 de biserici.
  Este un oras spiritual adaposteste 2 catedrale importante ale ordinului iezuit-Biserica lui Isus si cea a Sf.Ignazio,fastuoase si construite in stil baroc.
  Strazile Romei sunt sunt un spectacol in sine cu bulevarde mari si lume piestrita.Roma este un oras total -istorie, ,gastronomie,cultura,arta,galerii,concerte,fashion,distractie.Este o destinatie de vacanta pe care oricine si-ar dori-o.Frumos articol,numai l-am citit si incerc sa-mi fac visuri.

 6. Aghinitei Maria says:

  Roma, capitala Italiei, este atat de incarcata de istorie, arta sta pur si simplu in aer liber, ca sa nu mai vorbim de muzee de Vatican, comori inestimabile. Nu cred ca iti ajunge o vacanta sa poti vedea toate splendorile din acest oras. Mancarea mediteraneeana este iar la mare pret. Eu nu am posibilitate sa vizitez orasul, dar online am vazut o multime de PPS-uri si ma declar multumita si cu atat ! 🙂

 7. kamy kamytza says:

  Obiective turistice din Roma care nu trebuiesc ratate intr-o vacanta in Roma!

 8. Agache Lucica says:

  Roma este o destinatie de vacanta la care fiecare dintre noi viseaza.Este unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii.Bisericile si catedralele sunt pline de cultura spirituala care-ti incanta ochii si sufletul.Vaticanul este un adevarat rai al arhitecturii sacre.Vizitand Roma iti umpli sufletul pentru totdeauna,este ca un muzeu in aer liber.

 9. Aghinitei Maria says:

  Roma este Ooasul etern,orasul celor 7 coline,cu 900 de biserici.
  Are 2 catedrale importante ale ordinului iezuit : Biserica lui Isus si cea a Sf.Ignazio,fastuoase si construite in stil baroc.
  Strazile Romei sunt sunt bulevarde mari ,Roma este un oras minunat ( “toate drumurile duc la Roma” ) cu istorie, gastronomie,cultura,arta,galerii,concerte,fashion,distractie.Este o destinatie de vacanta pe care oricine si-ar dori-o.
  In Roma, arta sta pur si simplu in aer liber, ca sa nu mai vorbim de muzee de Vatican, comori inestimabile. Nu cred ca iti ajunge o vacanta sa poti vedea toate splendorile din acest oras. Mancarea mediteraneeana este iar la mare pret. Eu nu am posibilitate sa vizitez orasul, dar online am vazut o multime de PPS-uri si ma declar multumita si cu atat !

 10. Rodica Granpier says:

  La Roma sunt mai multe de vazut decat in oricare alt oras din lume, cu ruine de peste 2000 de ani in mijlocul unei arii urbane.

 11. Aghinitei Maria says:

  “Toate drumurile duc la Roma” un citat care este si azi in actualitate!
  Roma, capitala Italiei, este atat de incarcata de istorie, arta sta pur si simplu in aer liber, ca sa nu mai vorbim de muzee de Vatican, comori inestimabile. Nu cred ca iti ajunge o vacanta sa poti vedea toate splendorile din acest oras. Mancarea mediteraneeana este iar la mare pret. Eu nu am posibilitate sa vizitez orasul, dar online am vazut o multime de PPS-uri si am ramas impresionata!

 12. Goleanu Anisoara says:

  Sirul obiectivelor de vizitat in Roma nu se mai opreste. Istoria Romei este legata de istoria poprului roman sl, acest fapt ne starneste si mai mult curiozitatea de a calatori in Italia. Lucrand acolo, multi dintre concetatenii nostri s-au bucurat de privilegiul de a vizita Roma.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …