Biorezonanța, medicina viitorului?

Banner Film Experience

aparat Quantum Oamenii nu merg la medic din cauza….fricii de durere!

Următoarele două motive sunt: lipsa timpului și costul ridicat al investigațiilor medicale!

Este complicat și foarte costisitor ca fiecare organ să facă obiectul atenției unui medic specialist, mai ales într-o țară ca România. La noi, pachetul de servicii medicale de bază este complet nesatisfăcător așa că mulți își neglijează sănătatea, iar consecințele sunt ușor de imaginat.

Dar dacă ai ști că există o cale simplă, nedureroasă și foarte eficientă, de a lua act de starea generală de sănătate a organismului, într-o singură ședință de 50 de minute, ai opta pentru ea?

Există o asemenea metodă. Se numește biorezonanță și este cea mai modernă modalitate de a-ți cunoaște statusul sănătății.

Pentru amănunte apelez la Florica Munteanu, specialist și manager la clinica DERMAVITAL. Ea face parte din Societatea Internațională a medicilor care utilizează biorezonanța atât în alcătuirea fișei de sănătate a pacientului, cât și a tratamentului. Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniu, dintre care 7 doar în România, Florica Munteanu ne descrie întregul proces prin care aparatul de biorezonanță Bicom-Optima culege și prelucrează informațiile din câmpul nostru cuantic.

Metoda este complet neinvazivă și duce atât la vindecarea organelor, cât și a problemelor psihologice care au generat boala.

O întreb dacă această metodă se potrivește oricărui individ: Corpul nu minte niciodată, el fiind propriul său maestru în auto-vindecare, spune Florica Munteanu. Pe acest adevăr profund se bazează principiul biorezonanței folosite de Bicom-Optima. Sursa oricărei boli se află în dezechilibrul energetic. Acolo se manifestă mai întâi disfuncția, înainte de a se somatiza în corpul fizic. Ei bine, din acel câmp energetic și informațional se culeg datele referitoare la starea fiecărui organ în parte. Informația este prelucrată în scopul de a se obține o fișă completă a profilului de sănătate al pacientului, apoi se aplică programul anume destinat problemei cu care ne confruntăm.

Oana Bogzeanu este medic generalist cu specializare în biorezonanță la DERMAVITAL și ne descrie pașii tratamentului. Aflăm că se face mai întâi o echilibrare energetică, care este sursa stării de bine din care corpul se hrănește în procesul vindecării. Apoi se lucrează pe fiecare organ cu probleme, putându-se rula mai multe programe concomitent. În funcție de afecțiunea tratată – spunea ea – putem folosi până la trei canale terapeutice care activează simultan, în ședințe cu durată variabilă de la individ la individ, cu reluarea tratamentului după câteva luni, dacă simptomele reapar.

Ce se întâmplă efectiv în timpul terapiei? Adresez întrebarea Floricăi Munteanu:

În primul rând dispare durerea din organul afectat, se detoxifica organismul și se curăță meridianele energetice. Ca efect imediat, se reinstalează echilibrul general, lucru posibil prin reorganizarea haosului informațional din corpul afectat de boală, ne lămurește specialistul.

Ce afecțiuni pot fi tratate?

Cazuistica DERMAVITAL numără succese în tratarea unor afecțiuni precum alergii, astm, tulburări de somn și insomnii cronice, probleme endocrine, imunitate, infecții, intoleranța la gluten și la alte substanțe. De asemenea am înregistrat rezultate pozitive în tratamentul balonării, stomatitelor, căderii părului, hipertensiunii, infecției cu helicobacter pylori, hirsutismului, drenarea limfei, depresiile, probleme endocrine, etc. Practic, orice boala se pretează la tratamentul cu biorezonanță, întrucât sursa patologiilor se află în dezechilibrul energetic, el fiind cel tratat înainte de toate! Suntem fericiți când putem oferi pacienților noștri o rezolvare nedureroasă și neinvazivă pentru diversele afecțiuni, sau pentru adicțiile de care omul modern nu poate scăpa și mă refer aici în principal la adicția de tutun și alcool, răspunde Florica Munteanu.

Într-adevăr, fumatul este incriminat ca una dintre cauzele cancerului, în mod special a celui pulmonar, dar nu numai. Nicolae Ceaușu a fumat timp de 22 ani. La început din plăcere, apoi dintr-o necesitate psihologică pe care nu și-o putea reprima. A încercat de toate: plasturi, pastile, picături, consiliere psihologică. Anul trecut medicul i-a cerut imperativ să se lase de țigară, fiind în pragul unui cancer. A reluat strădaniile fără nici un rezultat. Această adicție îl domina pur și simplu. Soția îi relata că până și când dormea, făcea prin somn gestul de a duce țigara la gură! Copleșit de situație, speriat și bolnav a venit la DERMAVITAL. După diagnosticare a început terapia cu Bicom-Optima. După numai câteva ședințe a înlăturat nu numai dependența, ci și starea de descurajare și depresie în care intrase după ce a primit vestea bolii. Însuflețit de reușită, a găsit puterea să lupte cu cancerul. Acum este vindecat și se află sub observația medicilor. Spune, zâmbind amar, că era hotărât să cedeze în fața bolii, pentru simplul motiv că nu credea că va reuși!

Biorezonanța are toate atuurile de a deveni medicina viitorului. Întrucât identifică boala înainte ca aceasta să se manifeste în câmpul fizic și pentru că aduce economie de timp și bani, metoda a câștigat teren uriaș în ultimii ani. În condițiile în care sistemele de sănătate din întreaga lume se confruntă cu probleme uriașe de costuri – biorezonanța este terapia alternativă cea mai creditată. În Elveția tratamentul prin biorezonanță este plătit de casa de asigurări de sănătate. În Germania se practică pe scară largă, la fel ca și în Austria, Rusia, Israel, Noua Zeelanda, Canada, Franța, Italia.

China este cel mai mare utilizator de biorezonanță, fiind și cel mai mare importator al acestei tehnologii, Bicom-Optima fiind singurele aparate care îmbină terapiile tradiționale asiatice cu tehnica vestului. De altfel, medicina tradițională chineză este cea care a consacrat teoria meridianelor energetice ca sistem de comunicație prin care circulă energia universală, teorie aflată la baza medicinii cuantice moderne.

Știința contemporană nu a făcut altceva decât s-o confirme. Iar tratamentul cu biorezonanță de aici își trage rădăcinile.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

7 Responses

 1. sonia says:

  ma tenteaza sa merg la un consult dar preturile sunt foarte foarte mari (la dermavital) si asta nu ar fi totusi foarte important daca as sti ca mi-as rezolva problema de sanatate care nu este una foarte grava dar , cu medicina traditionala, nu i-am gasit leacul. Pana acum nu am gasit pe nimeni care sa spuna (sincer ) cum s-a simtit dupa sedintele cu aparatul Bicom Optima.

 2. Agache Lucica says:

  Biorezonanta este cea mai moderna modalitate de a-ti cunoaste statusul sanatatii.Este terapia alternativa cea mai creditata-va fi medicina viitorului.

 3. suzana suzy says:

  Biorezonanța eu nu cred ca face minuni , nu face minuni in locul nostru si nici nu ne vindeca daca noi nu avem chef sa facem ceva in acest sens .

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  nu am apelat pana acum la biorezonanta, dar cu siguranta ar trebui sa fie mai des folosita, mai ales pentru noi, cei cu frica de mers la medic.

 5. Ana Prisacaru says:

  Nu am apelat inca la acesta forma de terapie alternativa dar am citit numai de bine despre biorezonanta!

 6. spuma says:

  am fost cu fetita mijlocie si ceea ce mi-a spus medicul specialist mi-a confirmat dar am avut putina indoiala viitorul va decide

 7. ANITA says:

  am fost si eu la o consultatie de biorezonanta si o echilibrare energetica si se pare ca din ce in ce tot mai multi oameni cred in biorezonanta .Tot ce cunosteam despre mine din analize si de la medici mi s-a spus de catre acest specialist .Da ,cu siguranta o devina medicina viitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 2 =