CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 83

Comments (9)
 1. Liliana Onuta says:

  Buna seara .Imi doresc sa castig produsele Hofigal deoarece imi doresc sanatate iar produsele pe care le faceti si distribuiti , inseamna sanatate.Deci vreau sanatate.

 2. Liliana Onuta says:

  Imi doresc subiecte noi despre ce viatamine si suplimente ar trebui sa luam cand ajungem in partea a doua a vietii si despre gastrita.

 3. 3. As dori sa castig produsele hofigal, pentru ca sunt ceea ce are nevoie femeia secolului 21.( Am cumparat produse Hofigal din anii’90 si le-am cumparat si celorlalti. Cumparand produse locale de buna calitate, incurajam crearea de locuri de munca.)

  4. As dori sa citesc mai multe despre medicina alternativa si despre feminitate in religiile lumii.

 4. Dana Maxim says:

  Imi doresc sa câștig produsele Hofigal pentru ca iubesc natura si produsele ce provin din inima ei. Produsele Hofigal pentru mine inseamna natura, puritate, speranța…

  Propunere subiecte:
  – beneficiul uleiurilor esențiale
  – tratarea virozelor respiratorii la copii, evitând tratamentul alopat

 5. Goleanu Anisoara says:

  3.Imi doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca am incredere in calitatea si eficienta lor, le folosesc de ceva timp si mi-au fost de mare folos. La folosire, nu dau efecte adverse neplacute, au pret acceptabil,prietenos,sunt variate si, poti gasi oricand produsul pe care-l doresti,pentru problema pe care o ai.Produsele Hofigal contin ingrediente naturale obtinute din plante cu efect terapeutic,cunoscute si folosite din strabuni.HOFIGAL inseamna INCREDERE,EFICIENTA,CALITATE! 4. Mi-as dori sa gasesc pe site sfaturi despre cum sa imi prepar singura leacuri simple din plante medicinale,cum sa le folosesc,sa gasesc mai multe sfaturi pentru afectiunile animalelor de companie,prezentarea produselor de uz veterinar.As mai dori sa stiu cum sa-mi prepar solutii pentru curatenie, pentru bolile plantelor,cum sa prelungesc perioada de functionare a aparatelor electrocasnice.

 6. mihaela says:

  3. Imi doresc sa castig prdusele Hofigal, pentru ca sunt ceea ce are nevoie femeia secolului 21. (Am cumparat produse Hofigal din anii’ 90 si le-am recomandat si celorlalti. Cumparand produse locale de calitate, incurajam crearea de locuri de munca.)
  4. As dori sa citesc mai multe despre medicina alternativa si despre feminitatea in religiile lumii.

 7. Îmi doresc să câștig produsele Hofigal pentru că le cunosc, cred in eficienta lor, le folosesc cu mare incredere si bucurie. Sunt consumator fidel al produselor Hofigal.

  Propun ca subiecte noi:
  – despre topinambur ( parte a produselor Hofigal)
  – despre importanta a ceea ce punem pe piele, cosmetice

 8. RAMONA DRAGOMIR says:

  3. Imi doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca am incredere in calitatea acestora si pentru ca Hofigal este un brand romanesc 100% care foloseste plante medicinale autohtone si ecologice.
  4 Propuneri subiecte:
  -mai multe informatii despre spirulina, capsule, pudra , utlilizare
  -Utilizare germeni si vlastari, efectele si modul de obtinere acasa
  Multumesc

 9. Corduneanu Oana says:

  Îmi doresc să câștig produsele Hofigal pentru că îmi plac şi le folosesc constant şi pentru că unele dintre produsele oferite aici vreau să le fac cadou unor sceptici.

  Mi-aş dori să văd mai multe articole despre postul intermitent şi despre autosugestie în tratarea afecţiunilor.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …