LIFESTYLE

Copiii noștri, prietenii noștri?

Comments (4)
 1. ghelbere elena says:

  Daca nu-ti apropii copilul de mic, sa-l faci sa-ti povesteasca despre orice bucurie, orice problema, orice li se intampla la scoala, la intalnirea cu prietenii, la joaca cand vor deveni adolescenti va fi mai greu. Trebuie sa ne facem niste pieteni din copii.

 2. si eu sunt de aceeasi parere. un copil trebuie sa vada in tine nu doar un suport financiar ci si intelegere si un sfat bun

 3. (puiu)barbalata mirela says:

  Corect. Dat cate mamici fac acedt lucru. Este usor de spus dar mai greu de facut. Vad si eu in jurul meu mame si fiice aparent apropiate….aparent.
  Eu nu am copii asa ca…..ma opresc aici 🙂

 4. Goleanu Anisoara says:

  Eu sunt o mama la moda! Dupa ce m-am pensionat, am facut cursuri de internet si ma descurc destul de bine.Particip la concursuri mereu si copiii mei sunt mandri de mine, pentru faptul ca am invatat repede multe lucruri despre internet si nu sunt complexata de varsta mea.Mi-am lasat fiica sa-si aleaga drumul in viata.si a ales bine.Face ceea ce-i place si are drumul ei ,drumul pe care ne intalnim ca prietene,nu ca mama-fiica.Ne sfatuim, ne ajutam si sunt mama doar atunci cand are nevoie.ACASA e punctul ei de sprijin din univers si ma bucur ca acolo suntem noi, parintii!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …