SĂNĂTATE

De ce mâncăm mult? Pentru că ne e frică de moarte

aqui ahora - apetit mancare
Comments (4)
 1. Dumitrescu Claudia says:

  Eu mananc atunci cand imi este foame,si mai rar cand sunt nervoasa sau am stari mai putin bune,stiu ca atunci suntem mai dispusi sa punem mai multe kg si mancam orice,mai mult dulce ,ca asta simtim nevoia!

 2. o femeie says:

  nu zice nimic de miscarea redusa, ca omul preistoric alerga dupa un vanat; ca taranul roman merge pe jos ci 6-10km zilnic pe cand bolile cardiovasculare ataca in primul rand unde e putina miscare.
  Alt lucru de mentionat: publicitatea agresiva din media. Mi-am dat seama abia cand am ajuns la socri (noi nu avem tv, dar ei au 3 si le tin deschise) astfel ca lor li se pare aliment sanatos cereale cu lapte, cand de fapt a fost inventat si promovat de media!! . La fel si firescul medicamentelo.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Punem prea mult pret pe diete, vrem sa fim subtiri,se exagereaza. Dieta? Da, dar nu cu orice pret!S-a ajuns chiar si la decese din cauza dietelor stricte,daunatoare sanatatii.E bine sa ne pastram o anume greutate, din cand in cand sa mai slabim, cand greutatea o ia razna. Sa nu vorbim despre dieta acum, in prag de sarbatori…Sa o lasam dupa Sf. Ion!

 4. ghelbere elena says:

  Din punctul acesta de vedere stau bine. Nu sunt carnivora, dulciuri fac si mananc atunci cand imi este pofta, grasa nu sunt, cu colesterolul stau bine.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …