SĂNĂTATE

De ce să faci ecografie? Pentru că-ți poate salva viața!

de ce sa-ti faci ecografie?
Next ArticleFrigul din noi
Comments (5)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Din pacate multi medici au aparate performante, dar nu stiu sa interpreteze rezultatele. Personal am trecut printr-o experienta neplacuta, cu un diagnostic urat care nu s-a confirmat insa la un medic competent.

 2. Lamiita Durac says:

  M-am gandit de multe ori la erorile medicale . Sunt permise sau nu …. Am incercat sa nu ii codamn pe aceia care mai gresesc dar depinde de motivul ptr care au gresit . Uneori , merg cu indoiala la cate un medic , gasindu- eu singura scuza … “ca doar nu e Dumnezeu ” Cred ca trebuie sa ajungi in locul potrivit la omul potrivit . Unii “te ghicesc “altii …. nu . Eu , inca nu imi gasesc leacul intr-o anumita problema …. 🙁

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Controalele medicale periodice ne pot salva viata.

 4. suzana suzy says:

  În ultimii ani, ecografia a început să fie folosită din ce în ce mai des ca metodă de diagnostic, fiind considerată o metoda neinvazivă pentru organismul uman.

 5. Miroiu says:

  Un medic de exceptie . Profesionalismil ei si deci concluziile de specialitate in cazul problei mele de sanatate au facut sa imi continui viata … de mama.

  Multumesc Doamna Doctor Dana Elena Nedelcu !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …