LIFESTYLE

Ești antreprenor? Atunci trebuie să afli asta!

Comments (5)
 1. barbalata mirela says:

  Interesant. Stiam de necesitatea inregistrarii ca marca proprie dar cazul din acest articol mi se pare…..straniu. Nu cunosc legea in acst sens dar mi se pare anormal ca cineva, cu o marca anume doar de 2 ani, sa poata pretinde unei alte persoane, cu aceeasi marca dar folosita de mult mai multi ani, sa renunte la ceva ce este al sau, dovedit fiind. Stiu….legea este lege, este necesara si benefica existenta ei dar….

 2. ghelbere elena says:

  Daca vrei sa ai marca ta si nu ti-o fura nimeni trebuie sa o inregistrezi la Osim, astfel vine cineva si ti-o fura cu atat mai mult cu cat este cunoscuta. Exemplu; Magiunul de prune Topoloveni.

 3. interesant articol. e bine de stiut 🙂

 4. Da, este posibil. Furtul ideilor e o practica des intalnita in Romania Nu ma surprinde nimic…

 5. Goleanu Anisoara says:

  Ca sa ai ‘marca inregistrata” trebuie sa ai un produs original si asta e mai greu de realizat.In afaceri, e greu de razbit, trebuie sa ai tot timpul un consultant la care sa apelezi atunci cand apar probleme.Stiu si eu de sucurile acelea ieftine de dupa revolutie,erau pline de chimicale,colorate puternic si parfumate artificial.Nu m-as lauda cu asa ceva dar ,poate omul chiar si-a procurat sucuri naturale ,nu acuz pe nimeni. Ce a urmat,a fost meritul lui, s-a zbatut si a reusit sa-si puna afacerea pe picioare.Birocratia insa,frange adesea aripile tinerilor intreprinzatori si pierdem valori, oameni care ar face multe pentru tara.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …