VIAȚĂ ȘI OAMENI

Mama înghiţise un nasture!

Previous ArticleFrumoasa din planul doi
Comments (4)
 1. (puiu) barbalata mirela says:

  Bine spus. Medicamentele ne sunt la indemana. Este mult mai usor si simplu sa luam pastile. De ce? Nu vrem durere, nu avem timp, ne hranim cu ideea ca pastila isi face efectul repede, etc. La servici ne trebuie ca de…..trebuie sa muncim.
  Viata de zi cu zi, stresul, sunt de vina dar si noi suntem responsabili/responsabile.

 2. ghelbere elena says:

  Pana a afla ca am hipertensiune arteriala si eu luam zilnic antinevralgice, algocalmine, orice numai sa-mi treaca durerea de cap. Aveam niste dureri groaznice,si daca vorbeam aveam impresia ca vorbesc din crestetul capului. Incepand tratamentul pentru HTA durerile de cap au disparut. Stiti ce este curios? Mereu vroiam sa inghit o pistila pentru durerea de cap cu toate ca capul nu ma durea. Inghititul pilulelor de cap pentru mine devenise o obisnuinta, erau ca un drog.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Din fericire, iau foarte rar pastile. Mama lua mereu antinevralgice,toata copilaria mea am vazut-o legata la cap si luind pastile. Dupa ce a iesit la pensie, a cumparat o capra,care a facut iezi…si a baut lapte de capra.Acum are 90 de ani (impliniti!) si n-o mai doare capul.Cred ca nu lua pastile din obisnuinta,cred ca era anemica, muncea prea mult.Avem medicamente la indemana, e bine, e si rau! Alegem noi ce sa facem si, daca alegem bine,facem ca mama: ne bucuram de batranete si de viata!

 4. Elena Leonte says:

  Bine ca nu iau pastile si sper sa nu am nevoie nici eu si nici familia mea.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …