VIAȚĂ ȘI OAMENI

Nici măcar un bărbat bun n-ai ştiut să-ţi iei!

Comments (5)
 1. (Puiu) Barbalata Mirela says:

  Oooooo, cat adevar. Am trecut si eu prin asa ceva. Cunosc sentimentul Din fericire pentru mine, am plecat la facultate si, de-abia atunci, mama mea a realizat ca, asa cum eram, cu personalitatea mea, cu defecte, eram un copil bun. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Acum sunt casatorita iar ea o femeie batrana dar suntem apropiate. A recunoscut cat de mult a gresit. Am lasat totul in urma si ne-am apropiat. Dar stiti ce? In sufletul meu inca mai exista acea durere. Oricat ai incerca nu va trece. Rana s-a vindecat in timp, dar a ramas cicatricea.
  Nu sunt mama dar totusi, va dau un sfat mamelor (cu scuzele de rigoare): aveti grija cum va tratati copii, ce le spuneti, ce mesaj le transmiteti, pentru ca toate acestea lasa urme. Si la fete si la baieti.
  Mai grav este atunci cand ai 2 copii, iar unul este vazut baiat bun iar celalalt rau. Dar, in realitate, situatia este exact invers.

  ACEASTA POVESTE ESTE REALITATEA MULTORA DINTRE NOI – VREM SAU NU SA RECUNOASTEM.

 2. tereza says:

  nu e mare lucru . f multe persoane nu au primit nici un “bravo”, sau màcar o incurajare de la pàrinti. de copil ..nu m-au sustinut niciodatà, nu m-au incurajat si nici nu m-au làudat. acum… o fac. dar e prea tàrziu! am 40 de ani! as fi avut nevoie cu mult inainte !

  1. Simona says:

   Asta chiar era o mama “scorpie” in toata regula..si mama mea era scorpie da’ nu chiar asa..si fiindca eram o “scorpiuta” si eu , aveam certuri ..Mama mea nu mai e , din pacate..si ea era o “victima” a altor “victime” care o crescusera cam tot asa..timpuri in care IGNORANTA era la cote maxime ! Eu nu am copii, dar ignoranta in timourile astea nu mai este o scuza este o ALEGERE..Din fericire exista foarte multe mijloace de informare si cine mai face in acest fel, NU MAI ARE NICI UN FEL DE SCUZE !!

 3. Goleanu Anisoara says:

  Am intalnit astfel de cazuri. O mama impunatoare ,reuseste sa anihileze personalitatea copilului,sa-l domine ,sa-l subjuge.Copilul trebuie lasat sa-si formeze singur caracterul iar mama, doar sa supravegheze acest lucru.Copilul trebuie laudat pentru orice realizare, oricat de mica, trebuie sa prinda curaj, sa ia atitudine,sa indrazneasca.Astfel, isi va depasi timiditatea, va avea curajul sa porneasca in viata, sa-si apere principiile proprii , sa nu se abata de la drumul drept.Parintii trebuie sa-si lase copilul sa -si gaseasca drumul in viata singur,sa-l ajute cand se mai loveste de obstacole dar, sa nu-i impuna nimic . Mai bine il lasa sa se lovesca uneori de greutati pentru ca asa, el va deveni mai vigilent, mai atent si se va descurca mai bine printre oameni.

 4. ghelbere elena says:

  O mama niciodata nu trebuie sa-si umileasca copilul. Trebuie gasit un mod de a te apropia de el, de ai atrage atentia cu multa grija atunci cand greseste si laudat cand merita.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …