TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Praga – un oraş unde se trăieşte bine

Comments (6)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Am mai auzit despre frumusetea si unicitatea acapitalei Cehiei, dar acum, cand citesc, parca am fost acolo pentru cateva minute.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Cand edilii isi fac treaba cum trebuie, orasul este un loc excelent de trait.Poate vor astfel de locuri si pe la noi!

 3. Agache Lucica says:

  Se spune despre Praga ca este orasul unde se traieste bine.Ramai uimit de calitatea oamenilor si de modul in care iti vin in ajutor pentru un detaliu oricat de mic,nu te gandesti niciodata ca te poti rataci .Mijloacele de transport sunt mereu pline atat de localnici cat si de turisti.
  Praga este un oras cu oameni minunati,civilizati si educati,muncesc si traiesc bine din castigul lor.Frumoasa descriere ,poate o sa ajungem sa citim asa ceva si despre locurile din tara noastra si oamenii nostri,avem cu ce dar trebuie lucrat mult si de o parte si de alta.

 4. Aghinitei Maria says:

  Praga “orasul de aur” este un obiectiv interesant, orasul vechi fiind conservat ( nu ca la noi) cladiri vechi, incarcate de istorie, oamenii isi fac treaba constiincios, totul merge snur, in targurile de produse traditionale gasesti exact produse traditionale si nu pacaleli, cum gasesti de multe ori in targurile noastre. Bravo lor Un oras ce merita vizitat ! .

 5. Goleanu Anisoara says:

  Ar trebui sa ne trimitem edilii acolo, sa vada cum se administraza bine un oras!

 6. Rodica Granpier says:

  Oraşul celor o sută de clopotniţe” sau „Oraşul de aur”, metropola uimeşte prin frumuseţea şi valoarea centrului său istoric, care a fost inclus în 1992 pe lista UNESCO a locurilor din patrimoniul cultural mondial.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …