LIFESTYLE

Să vă fie în ceas bun!

Comments (6)
 1. spuma says:

  e greu depinde de copil , de parinti si educator cum primeste copilul gradinita dar cu dragoste rabdare si discutii cu copilul imposibil sa nu se depaseasca de citeori incepe scoala retraiesc de 3 ori prima zi de gradinita si scoala diferit pt si fetele sunt diferite la caracter

 2. Ana Prisacaru says:

  Cata duiosie si tandrete transmite acest articol. Au trecut multi ani decat am trait aceste sentimente dar mi-a facut enorm de multa placere sa le retraiesc prin cateva cuvinte!
  Mult succes tuturor, copii si parinti!!!

 3. Barascu Violeta Ramona says:

  Un articol scris cu sufletul de mama

 4. Lamiita Durac says:

  La vremea respectiva , asa am gandit si eu . Dar , nu …. nu e prea devreme . E bine sa se obisnuiasca de mici cu responsabiilitatile , asa micute cum sunt si ei. De aceea in Romania si e si cazul meu , exista mentalitatea asta ca , trebuie ajutati copii si unii chiar sunt dependenti de ajutorul parintilor , pana la adanci batraneti .In alte tari , civilizate , dezvoltate, copii sunt pe picioarele lor de foarte devreme . Dar cum poti sa fii nepasator la zbuciumul si lupta copiilor ptr a porni in viata si apoi a face fata greutatilor de tot felul ptr ca societatea nu le ofera prea multe sanse ….

 5. suzana suzy says:

  Este o zi care, cu siguranta nu va fi uitata niciodata. Cei mai multi parinti sunt ingrijorati despre cum se va comporta copilul lor in prima zi de gradinita.

 6. Goleanu Anisoara says:

  Nimeni nu e ca mama! Imi amintesc toate omentele importante din viata mea si o singura persoana a fost mereu acolo: mama!Daca mama era acolo, nu-mi era teama,aveam incredere, curaj, era cineva alaturi care sa ma sustina .Mama mea traieste,are 90 de ani si este si acum sprijinul meu,imi da sfaturi,imi spune de ce sa ma feresc si ma simt tot copil.Este o stare de bine care iti da curaj in viata!Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga si, oricum , mama va fi mereu in sufletul meu,fiinta cea mai draga!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …