AQUI AHORA pledează pentru un stil de viață inteligent, în care hrana sănătoasă este savuroasă și nu banală și lipsită de gust. Îți propun o salată din carne și legume ușor de preparat, care poate fi …
SĂNĂTATE
SĂNĂTATE
Orezul, furnizor de sănătate, de la naștere la senectute
Pentru a beneficia de fantasticele sale proprietăți, consumă orezul complet / integral, nu pe cel glasat sau lustruit! Acesta este sărac în grăsimi, nu conține gluten și este foarte bogat în vitamine …
Terapia cu lămâi – sursă continuă de sănătate, vigoare și tonus
Lămâia este importantă pentru sănătate pentru simplul motiv că este plină de vitamine, minerale și uleiuri volatile. Lămâia este unul din cei mai buni aliați în lupta organismului cu boli ușoare sau g…
Vinete şi dovlecei, o mâncare ce scade colesterolul
Bucătăria mediteraneeană e apreciată în lume, pentru că oferă un echilibru nutriţional sănătos! Legumele și verdeţurile, ocupă un loc principal! Condimentate în fel şi chip, ele sunt pe mesele tuturor…
Cerealele cu gluten aduc prejudicii sănătății. Iată ce ai de făcut!
Într-un articol anterior îți demonstram că glutenul este unul dintre vinovații alimentației moderne. Ți-am promis că îți voi descrie și urmările: – Substanțele nutritive și mineralele din alimen…
Urzica, un aliat de nota 10 în păstrarea sănătății!
Cu un renume prea modest pentru proprietățile ei excepționale, urzica este planta fără de care organismul tău nu va simți că e primăvară. Încă din copilărie știai că zeama de urzici îți schimbă sângel…
Slow food sau înţelepciunea hranei
Slow food sau înţelepciunea hranei, a apărut ca o reacţie firească împotriva conceptului ”fast food”. Era anul 1986. O lume grăbită fusese cucerită rapid de lanţul McDonald, şi nu numai. N…
Pătrunjelul, aliment vindecător la îndemâna ta
Sunt cel puțin 11 motive pentru care e bine să consumi pătrunjel zilnic: 1. Îmbunătățește digestia, prevenind astfel balonările și indigestia. 2. Ajută ficatul, hrănind astfel sângele și fluidele corp…
Cancerul nu este o fatalitate genetică. Ține-l la distanță prin alimentație.
Doar 3%-5% dintre cazurile de cancer sunt determinate de factori genetici – antecedente de cancer în familie. În restul cazurilor, cel mai important factor de risc în dezvoltarea acestei boli es…
Alimentul pe care-l mănâncă și regii: magiunul de Topoloveni
Câți dintre voi ar reusi să ia un examen care conține o întrebare cu un singur răspuns: “Care este singurul dulce sănătos, fără restricții de consum, fabricat în România, pe care-l pot mânca și …