VIAȚĂ ȘI OAMENI

Tristețea e un păcat, știai?

Comments (3)
 1. ghelbere elena says:

  Sunt multe astfel de persoane, unde mai pui ca sunt si invidioase si barfitoare. Nu au treaba. Nu au nimic de facut, pentru ca altfel nu ar avea timp de vaicareala.

 2. (puiu) barbalata mirela says:

  Sunt multe femei triste, acre, suparate pe viata. Dar multe dintre ele sunt dezamagite si suparate dar nu stiu si nu pot sa gaseasca calea de iesire. Multe dintre ele poate pentru ca asa au fost crescute si nu pot sau nu vor sa isi depaseasca conditia. Dar sunt femei care pur si simplu nu isi dau seama de ceea ce fac. In acest sens un rol important il au prietenii, familia. Sa stam si sa judecam este foarte usaor dar cand vine vorba sa ne implicam stim repede sa spune : ” nu ma bag, nu e treaba mea” Asa ca….fiecare ar trebui sa ne vedem de ale noastre si sa ne tinem gura, fara sa judecam, daca nu vrem sa oferim un ajutor. Uneori este bine sa ii spui omului in fata ceea ce crezi si sa ii dai timp. Oricum eu cred ca depinde de la om la om, de la femeie la femeie.
  TRISTETEA ESTE UN PACAT – poate ca asa este, dar si A JUDECA PE ALTII – este un pacat. Fiecare cu pacatele sale.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Nu trebuie sa ne lasam doborati de tristete. Trebuie sa gasim rezolvari, solutii bune epentru a iesi din impas.Puterea de a trece peste orice obstacol sta in noi,depresiile trebuie evitate . Sa vedem partea plina a paharului, sa nu plangem dupa ce pierdem ci, sa vedem ce ne-a mai ramas si sa pornim de la ceea ce avem.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …