SĂNĂTATE

De ce nu pun țăranii sare-n mujdei?

usturoi
Comments (11)
 1. Mihaela Tibirna says:

  vreau mai multe info

 2. stefan says:

  tocmai ca se pune sare in usturoi ca altfel nu se piseaza!

  1. boris natalcenco says:

   Se vede ca sunteti specialist in pisarea usturoiului !!!!! Eu mai putin…pe cand eram copil , aveam un mojar din lemn si- l foloseam (fara sare); acum am un dispozitiv ce preseaza cateii de usturoi……. Tot fara sare,, asta pentru ca asa se face mujdeiul !!!!!!

  2. ANA says:

   ideea de a nu pune sare viza sanatatea. daca tu, dupa o explicatie detaliata de jumatate de pagina, in care te invata de ce aceasta practica nu este benefica pentru corpul uman, esti preocupat ca nu face mujdeiul zeama sa impingi painea in ea, atunci baga mare!!

 3. Alt Stefan says:

  As vrea sa-l vad pe stefan de mai sus cum piseaza el usturoiul cu niste cristale de sare. :)) Sau chiar cu un cub mai mare.

 4. cristina says:

  Într-o sticlă din plastic se va face pastă fără nici-un praf de sare . Pune cățeii întregi și lovește sticla de o suprafață foarte dură cu cea mai mare putere !
  Succes !

 5. Valeria says:

  Citit. Aflat cu bucurie lucruri noi. 🙂
  Felicitări pentru revistă!

 6. silver20 says:

  cu sau fara sare in el mujdeiul este medicament pur pentru corpul uman

 7. Ionel says:

  Eu am luat pastile de alicina o lună și am ajuns la urgențe cu tensiunea foarte mică.Nu puteam sta in picioare așa eram de amețit. Mai ușor cu calitățile usturoiului. Nu e pentru oricine.

 8. Destept Maisunt says:

  “Efectele se instalează după o cură de cel puțin trei luni.” … timp in care poti muri 🙂

 9. popescu says:

  Eu pana acum am facut mujdei din cu totul alte legume, Nu am stiut ca mujdeiul se face DOAR din usturoi. Cand spui mujdei, spui totul. A spune MUJDEI DE USTUROI ,este un pleonasm. (Astazi am baut niste apa foarte uda… Suna bine, asa este?)

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …