SĂNĂTATE

Privirea e un laser! Ce spun ochii despre tine?

Next ArticleRisottino de vară
Comments (14)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Ar trebui sa fimm cu totii atenti la ochii celor din jurul nostru. A privi un om in ochi, atunci cand vorbesti cu el, inseamna a-i acorda toata atentia cuvenita.

 2. Luca Mihaela says:

  Waw, abia acum aflu si eu ce puteri nebanuite am in priviri.

 3. Myrvold Laura Loredana says:

  Foarte interesant articolul , felicitari !

 4. Lamiita Durac says:

  “Daca vreodata te vei indoi de vorbele mele , priveste-mi ochii ” – Lamiita Durac ( va rog sa ma treceti la citate celebre 😀 )

  1. chris says:

   Sa vezi ce desteapta e…. :))))))

 5. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  sunt perfect de acord cum ca afirmatia conform careia “felul in care privesti spune multe despre tine”. mai poti pacali cu aspectul ochilor. cu privirea insa nu.

 6. Aghinitei Maria says:

  Da, ochii sunt oglinda sufletului. Nu de putine ori am intalnit oameni pe care necunoscandu-i am citit in privirea lor rautate, dar sunt si maiestri ai prefacatoriei. Nu am stiut ca privirea unui om suparat are o putere atat de distrugaroare, desi am citit ca in momentul executiei , condamnatii erau legati la ochi , tocmai pt. a neutraliza puterea privirii. Multumim pt. sfaturi!

 7. suzana suzy says:

  . Ochii, și mai ales felul în care privești, spune totul despre tine .

 8. Aghinitei Maria says:

  Interesant articol!
  Mereu am crezut ca este o superstitie faptul ca sunt persoane a caror privire iti poate face rau, dar acum am inceput sa cred in puterea privirii unor oameni rauvoitori( cu ochi rai cum spune Da, ochii sunt oglinda sufletului. Nu de putine ori am intalnit oameni pe care necunoscandu-i am citit in privirea lor rautate. Nu am stiut ca privirea unui om suparat are o putere atat de distrugaroare, dar am citit ca in momentul executiei , condamnatii erau legati la ochi , tocmai pt. a neutraliza puterea privirii. Multumim pt. sfaturi!

 9. Goleanu Anisoara says:

  Ochii nostri spun multe!Privirea ne da de gol, nu putem minti, nu ne putem ascunde sentimentele, privirea ne tradeaza.Privirea iubeste, acuza, iarta,cerceteaza…ochii vorbesc ,fara a fi nevoie de cuvinte.

 10. Ficea Adina says:

  Da așa este. Câteodată o privire face mai mult decât o mie de cuvinte…

 11. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu degeaba se spune: “privirea spune totul” sau “ochii sunt oglinda sufletului nostru”. La mine sunt valabile aceste vorbe. Sunt foarte expresiva iar ochii mei spun totul: fericire, tristete, indiferenta. Uneori as vrea sa pot ascunde dar privirea ma da de gol. Ce sa fac???

 12. ghelbere elena says:

  Fericirea se citeste in ochi ca si durerea, suferinta, teama.

 13. dumitrescu raluca says:

  nu m-am gandit niciodata ca ochii poate sa devina o arma

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …