DEZVOLTARE PERSONALĂ

5 practici care definesc puterea ta interioară

Comments (6)
 1. (puiu) barbalata mirela says:

  Hmmm. Interesant. Bine de stiut. Nimeni nu ne datoreaza njmic noua. Mai degraba noi ne datoram noua insine.

 2. ghelbere elena says:

  Nu stiu ce este auto-compatimirea. Nu mi-am plans niciodata de mila, cu toate ca de-a lungul vietii mi-au lipsit multe, in schimb in fiecare zi am fost si sunt fericita pentru ca traiesc iar cei de langa mine sunt sanatosi.

 3. Goleanu Anisoara says:

  E greu sa le ai pe toate!Sunt o fire optimista,increzatoare dar, uneori, mai cedez, mai plang…Sunt OM si omul e supus greselii,are suflet .Vad gratia divina ,dar nu peste tot,mai datorez cate ceva , imi mai datoreaza unii cate ceva…In viata sa nu spui niciodata NICIODATA! In loc de punct, uneori apare o virgula…la care nu te asteptai.

 4. mary says:

  mai sunt momente in care ma gandesc oare de ce mi se intampla tocmai mie?si mi se pare greu,nu vorbesc cu mama de ani,stau cu cineva straina nicidecum ruda,fara prieten,am terminat cursurile de manichiura si imi caut un loc de munca ,v am spus pe scurt despre mine,uneori simt ca nu gasesc o cale de iesire,mai nou venind de la magazin am fost urmarita si atacata de un individ in scara de bloc am scapat dar am castigat o sperietura,totusi pe langa astea incerc sa mi revin,cand cad,cand ma ridic

 5. Bogzoiu Daniela says:

  Cuvinte frumoase menite sa ne facă viata mai usoara, sa ne ambitioneze, sa ne motiveze sa ne faca mai buni! Toti avem si momente de declin, e important sa stim sa ne ridicăm si sa mergem mai departe cu demnitate.

 6. Stoica Ana-Maria says:

  Frumos articol!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …