Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 15

Banner Film Experience

Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 16 februarie – 26 februarie și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a intra în tragerea la sorți:

  •  Înscrie-te aici la newsletterul AQUI AHORA și dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici. 
  • like și share TUTUROR articolelor postate pe pagina de facebook a AQUI AHORA în perioada de derulare a concursului. Recomandă la încă 5 prieteni să dea like la pagina de Facebook a AQUI AHORA și să se înscrie la newsletter.  Trimite adresa exactă de facebook cu care s-au înscris fiecare dintre ei pentru a putea fi verificată – până la data de încheiere a concursului, pe adresa office@aquiahora.ro.

Câștigătorul va fi desemnat de către secretariatele AQUI AHORA si HOFIGAL prin tragere la sorți, dintre participanții care îndeplinesc TOATE condițiile de concurs. Acesta va fi anunțat pe site și pe pagina de Facebook a AQUI AHORA, după validarea respectării condițiilor enunțate pe data de 27 februarie 2015.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

8 Responses

  1. Multumim pentru concurs,produsele sunt foarte bune chiar folosesc unele dintre ele , m-as bucura mult sa fiu printre castigatoare. Doresc sa particip la cat mai multe concursuri organizate de voi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 12 =