Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 25

Banner Film Experience

Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 23 august – 2 septembrie 2015 și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

 • este înscris la newsletter;
 • dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
 • numește 3 articole din site-ul AQUI AHORA;
 • este cel mai activ fan de pe pagina AQUI AHORA, dând like și share articolelor postate în perioada de derulare a concursului 23 august – 2 septembrie 2015.

IMPORTANT: Poți să intri în concurs în orice moment al perioadei de derulare și să activezi pe pagină și retroactiv!

Câștigătorul va fi desemnat în urma validării respectării condițiilor de concurs și va fi comunicat pe data de 3 septembrie 2015.

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

27 Responses

 1. Anca Bejan says:

  Ghici cine deseneaza peretii lumii?”
  „Cu 5 ani mai tanar prin crioterapie”
  Sa nu faci niciodata misto de profesori!”

 2. Foarte frumos. Ghici cine desenează pereții lumii? Să nu faci niciodată mișto de profesori! Patru păsărele şi o poveste cu tâlc!

 3. Viorica Corîci says:

  Foaret frumos. Ghici cine desenează pereții lumii? Să nu faci niciodată mișto de profesori! Patru păsărele şi o poveste cu tâlc!

 4. Viorica Corîci says:

  Ghici cine desenează pereții lumii? Să nu faci niciodată mișto de profesori! Patru păsărele şi o poveste cu tâlc!

 5. Daniela says:

  particip
  3 articole din site-ul AQUI AHORA;
  1. ” Este România furnizoare de turişti de lux?” http://aquiahora.ro/este-romania-furnizoare-de-turisti-de-lux/
  2. “Axa Brâncuşi din Târgu-Jiu, candidată la Oscarul turismului mondial” http://aquiahora.ro/axa-brancusi-din-targu-jiu-candidata-la-oscarul-turismului-mondial/
  3. “Hotel PRIVO – leaderul rafinamentului din Târgu Mureș – vezi galerie de imagini” http://aquiahora.ro/hotel-privo-leaderul-rafinamentului-din-targu-mures-vezi-galerie-de-imagini/

 6. Petronela says:

  Particip la concurs . Articole: 1) “Batranii nostri si batranii altora “; 2) “Nautul, aliat in ppierderea kilogramelor excedentare”; si 3) ” Mai bine mor decat sa-si bata joc de mine”.

 7. Nici nu stii ce sa alegi…Toate articolele sunt foarte bune.

  Delta Dunării, cea mai exotică destinație de turism intern -http://aquiahora.ro/delta-dunarii-cea-mai-exotica-destinatie-de-turism-intern-vezi-video/
  Vindecă-te de anxietate prin metode naturale- http://aquiahora.ro/vindeca-te-de-anxietate-prin-metode-naturale/
  Cireșe amare – o carte despre adevărul emigrației- http://aquiahora.ro/cirese-amare-o-carte-despre-adevarul-emigratiei-comanda-aici/

 8. Dumitrescu Claudia says:

  Cred ca stiu toate articolele aproape 🙂
  “Ghici cine deseneaza peretii lumii?”
  “Cu 5 ani mai tanar prin crioterapie”
  Sa nu faci niciodata misto de profesori!”

 9. Multumesc pt concurs.Toate articolele sunt pline de informatii si sfaturi pretioase .felicitari pt minca ce o depuneti.Succes ! Aluniță suspectă? Mergi cu ea la medic! Ar putea fi melanom http://aquiahora.ro/alunita-suspecta-mergi-cu-ea-la-medic-ar-putea-fi-melanom/ Terapia cu lămâi – sursă continuă de sănătate, vigoare și tonus http://aquiahora.ro/terapia-cu-lamai-sursa-continua-de-sanatate-vigoare-si-tonus/ Supă de dovleac cu chimen – o reteță cu care să-ți începi ziua http://aquiahora.ro/supa-de-dovleac-cu-chimen-o-reteta-cu-care-sa-ti-incepi-ziua/ <3

 10. Dumitrescu Claudia says:

  Multumim pt concurs,in afara faptului oricum pagina cat si blogul este foarte interesant!Si ne ofera informatii utile ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =